Fotografen met Keurmerk

Kristel Dallinga

Kristel Dallinga

Afscheidsfotograaf

Groningen

 

Op 23 februari 2019 Keurmerk ontvangen

Gerda Wesselius

Gerda Wesselius

Afscheidsfotograaf

Stiens

 

Op 23 februari 2019 Keurmerk ontvangen

Ilja Verstraten

Ilja Verstraten

Afscheidsfotograaf

Westdorpe

Op 23 februari 2019 Keurmerk ontvangen

Boukje Canaan

Boukje Canaan

Afscheidsfotograaf

Boxtel

Lid Afscheidsmomenten

Op 23 februari 2019 Keurmerk ontvangen

Kristel Dallinga fotografeerde bij het afscheid van mijn zwager. Zijn zeer plotselinge dood – een motorongeluk – had ons allemaal lam geslagen en dan zoek je naar zekerheden in de chaos. Bij het regelen van zijn afscheid viel de naam van Kristel.
Ze heeft de cirkel prachtig rond gemaakt door -zonder zelf op te vallen- cruciale momenten, maar vooral de sfeer prachtig vast te leggen. Het heeft een waardevolle fotoserie opgeleverd.

Gerard Kappers

Kristel Dallinga heeft de afscheidsplechtig-heid van mijn moeder heel mooi vastgelegd. Het is een prachtig album geworden waar ze veel zorg aan besteed heeft. Tijdens de ceremonie was Kristel bescheiden en onopvallend aanwezig en het contact was heel prettig. Ik ben heel blij dat alles zo mooi is vastgelegd en kan haar van harte aanbevelen.

Janet Frijstein

Zo dankbaar en blij dat Gerda Wesselius een hartverwarmende reportage heeft gemaakt van de uitvaart van mijn moeder. Goed voorbereid, goed gedaan, goed afgerond. Wat het me brengt is een waardig en duurzaam afscheid van mijn lieve moeder dat ik altijd kan delen met mijn kinderen en hun toekomstige kinderen.

Saskia de Riet

Ilja heeft op bijzondere momenten foto’s kunnen maken waarvan ik het niet doorhad. Zo kan ik onze Ruben terug zien hoe hij de uitvaart van zijn vader beleefd heeft, toen hij nog maar 6 jaar oud was. Het album pak ik er nog wel eens bij. Het werkt beter voor me dan de video bekijken. Ik ben de uitvaartleider dankbaar dat deze Ilja kon aanbevelen. Ze was er vooraf om de wensen te bespreken en het contact was zeer prettig. 

Sandra de Ridder

Boukje kan ik bij iedereen aanbevelen. Zij gaf mij in zeer korte tijd een vertrouwd gevoel wat nodig was om een vreemde toe te laten bij de moeilijkste dag in mijn leven. Ze deed haar werk zonder op te vallen. Ik had bij het eerste telefoon gesprek al het gevoel van “dit gaat goed komen” op de dag van de uitvaart werd dat bevestigt bij het eerste gesprek wat wij hadden. Er was direct een klik en dat resulteerde in de dierbaarste foto’s voor mij. Ook het samenstellen van het album is heel fijn verlopen met veel ruimte voor eigen inbreng.
Prachtige foto’s in een mooi album waren het resultaat. Op en top vakvrouw maar bovenal een lief en innemend persoon.🌹

Daan Barendse

Boukje heeft hele waardevolle momenten voor ons op onnavolgbare wijze vastgelegd. De foto’s van de uitvaart van mijn vrouw zijn een fijne aanvulling op mijn eigen herinneringen. Ze laten zien wat een bijzondere vrouw ze was en dat we het verdriet samen verwerken. Dit blijven we samen doen en deze foto’s helpen daarbij. Alle foto’s zijn van hoge kwaliteit en er zitten behoorlijk wat verrassende kunstwerkjes tussen. Er is een hele mooie mix van overzicht foto’s, bijzondere detail foto’s, uitzonderlijke moment opnamen, foto’s vanuit onverwachte hoek, allemaal met respect en ‘onzichtbaar’ gemaakt. Kortom heel artistiek en waardevol. Bedankt Boukje!

Bart van der Hoeven